Flytten till nya lokaler

Det har varit lång process under flera år men nu äntligen har klubben tillsammans med Budohuset flyttat till nya lokaler. De nya lokalerna ligger i Ekeby bruk och har renoverats för att passa våra behov på bästa sätt. Lokalerna har fyra dojos varav tre har hög takhöjd för kendo, det finns ett stort uppehållsrum med kök, ett kontor och omklädningsrum med bastu. Allt med medveten design och genomtänkta material.

Vi är väldigt glada över resultatet! 

Nu när höstterminen drar igång den 1/9 välkomnar vi er till adressen Ekeby bruk 6E! Träningstiderna har justerats till den nya lokalen. Se de uppdaterade tiderna under fliken Träningstider. Vecka 38 startar vi sedan  nybörjarträningen.

Några förändringar sker pga nya lokalen. Tänk på att entrédörren är låst och endast tränare har nyckel. Det är ännu viktigare att komma i tid till passen då någon kommer stå och släppa in tränande. Vi kommer också behöva lyfta undan tatamimattor innan onsdagens pass, så räkna med att komma ombytta till dojon en kvart innan för att hjälpa till med detta.

Vi ses i dojon!